200+ Sterke trainingsschema's en 500 + instructievideo's

Om effectief te kunnen trainen heb je een sterk trainingsplan nodig. Op dit platform vind je honderden trainingsschema's voor iedere doelstelling en voor ieders niveau. Natuurlijk inclusief instructievideo's en tips voor een volgend trainingsprogramma. Daarnaast leren we je hoe je een effectief jaarplan samenstelt, hoe je jouw progressie kunt evalueren en wat je moet doen om dit te blijven stimuleren. Kortom, we voorzien je van alle handvatten om slimmer te trainen. Probeer 14 dagen voor slechts 1 cent met de kortingscode: fitsociety.

Probeer 14 dagen voor slechts 1 cent met kortingscode: fitsociety
Abonnement Sterk

Probeer 14 dagen voor 1 cent, daarna slechts €7,99 per maand

Probeer het hele platform 14 dagen voor slechts 1 cent. Naast de honderden trainingsschema's en instructievideo's, krijg je toegang tot alle webinars, Q&A's, premium artikelen en kun je gratis meedoen met de jaarprogramma's. Als je het platform sterk vindt, betaal je na de proefperiode automatisch €7,99 per maand. Het abonnement is altijd maandelijks opzegbaar en natuurlijk ook in de proefperiode. Opzeggen doe je heel eenvoudig in je eigen account of door een mail te sturen naar hallo@geensterkeverhalen.nl (vermeld daarbij jouw bestelnummer). Voer jouw kortingscode bovenaan de afrekenpagina in.

Probeer 14 dagen voor 1 cent met kortingscode: fitsociety

Geen sterk verhaal over Sander Kers

Alle trainingsschema's zijn geschreven door bewegingswetenschapper en krachttrainingsspecialist Sander Kers. Ook is hij verantwoordelijk voor alle informatieve content. Zoals je in de loop van de tijd zult zien, verschijnen er ook gastschrijvers voor schema's en proberen we experts aan het woord te laten om nog meer te leren. Het doel is om met zijn allen slimmer te worden. In het kort de meeste relevante informatie over Sander. Hij heeft zijn Masterdiploma in Human Movement Sciences gehaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is in bezit van onder andere het CSCS- en ACSM's Exercise Physiologist diploma. Hij doceert de NSCA-CPT cursus, schrijft artikelen voor verschillende websites (waaronder men's health, fitsociety, xxlnutrition en manify), geeft ruim 9 jaar training en staat nog steeds bijna dagelijks met plezier onder de stang. Hopelijk leer je aan de hand van de artikelen en video's Sander beter kennen, want een diploma zegt lang niet alles. Voel je vrij om van mening te verschillen, want wij hopen dat iedereen grijzer leert denken en elkaar blijft uitdagen om het sterkste uit zichzelf te halen. Oh ja, en natuurlijk heeft hij het boek Geen Sterk Verhaal Over Spiergroei geschreven!

Heb je nog vragen? Stuur me dan gerust een mail